Recensies

Wat onze klanten zeggen over Rijschool de Beukelaer

Met ons hoge slagingspercentage ontvangen wij leuke en geweldige recensies die wij graag willen delen. Wilt u ook rijlessen volgen bij ons? Neem dan ZSM contact met ons op via 0653479191. Alle info over het rijbewijs is ook te vinden op www.cbr.nl

Verplicht veld

rating fields

GEWELDIG

Vandaag – 21-10-2020, ben ik in 1 keer geslaagd! Ik heb Fikret ervaren als een rustige en duidelijke instructeur, hij past de les aan op wat jij nodig hebt en is altijd eerlijk. Erg geduldig! Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen,

Rijschool de Beukelaer is een goede en betrouwbare rijschool! Zeker een aanrader!

Fikret bedankt voor alles!

Ralf

Top rijschool

Ontzettend veel geleerd bij Fikret, goeie duidelijke uitleg, super veel geduld en ook nog erg gezellig. Hij zal er alles aan doen om je in 1x te laten slagen, het is mij ook gelukt :)) Rijschool De Beukelaer is een echt aanradar!!

Melissa

Top

recensies rijschool de beukelaer

Wat een top rijschool!! Ik ben bij hem in 1 keer geslaagd. Bij de Beukelaar leer je veel, Hij legt veel uit tijdens de lessen en hij blijft altijd rustig. dat vond ik persoonlijk erg fijn.

Ik zou de Beukelaar zeker aanraden
Yorick de Groot

Yorick de Groot

Goed

recensies rijschool de beukelaer

Geslaagd voor mijn examen! Altijd duidelijke en fijne rijlessen gehad. Je wordt bij deze rijschool optimaal voorbereid op het verkeer waar je daarna je hele leven profijt van hebt.

Luuk van der Tol

Klasse

recensies rijschool de beukelaer

Top rijschool! Altijd geduldig, legt goed uit tot je het snapt en het is ook nog eens gezellig. Bij De Beukelaer word je daadwerkelijk voorbereid op het verkeer ipv enkel het examen. Als extraatje les je ook nog eens in een mooie auto!

Jasper

Erg goed

recensies rijschool de beukelaer

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijexamen en dat was echt niet gelukt zonder de altijd duidelijke uitleg en het geduld van Fikret! Ik heb de lessen als rustig, leerzaam en gezellig ervaren. Je wordt op je gemak gesteld, de uitleg is duidelijk (en zo niet dan legt hij het nog een paar keer uit tot het wel begrepen wordt) en Fikret doet echt zijn best om je klaar te stomen voor het examen. Ik ben hem erg dankbaar. Rijschool de Beukelaer is een echte aanrader!

Merel

Goed

recensies rijschool de beukelaer

Duidelijke uitleg en in 1 keer geslaagd.

Ramon

Top!

recensies rijschool de beukelaer

Vanaf de eerste les heb ik me altijd op m’n gemak gevoeld bij Fikret en heb ik super fijne lessen gehad. Elke les wordt er de tijd genomen om onderdelen uit te leggen en is er een feedback moment om ervoor te zorgen dat je alles goed beheerst. Alle lessen waren leerzaam, maar ook heel gezellig. Zonder Fikret was ik vandaag niet in één keer geslaagd, bedankt voor alles!

Lisa

Goed

recensies rijschool de beukelaer

Ik ben in een keer geslaagd door de goede en fijne lesen. alles werd op een goede en rustige manier uitgelegd. Hij blijft ten alle tijden rustig ook als je een fout maakt ik heb een prima tijd gehad.

Robin

Super rijschool !

recensies rijschool de beukelaer

Altijd super fijne en gezellige rijlessen gehad bij rijschool de Beukelaer! Fikret stelt je altijd op je gemak tijdens zijn lessen en legt alles duidelijk uit. Na je rijles krijg je duidelijke feedback en wordt er bij de eerst volgende les die punten weer behandeld. De lesauto rijd super fijn en is altijd schoon.

Kortom, een echte aanrader!

Sofie

100% aanrader

recensies rijschool de beukelaer

Ik heb vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Echt een topper van een rij instructeur zonder zijn uitleg en fijne lessen had het echt niet in 1 keer gekund. De instructeur legt goed uit, heeft geduld, is eerlijk en erg gezellig wanneer dat kan. Dit is dus zeker een aanrader!!!!!!

Stefano

Op gemak worden gesteld tijdens de les

recensies rijschool de beukelaer

Bij Rijschool de Beukelaer wordt je op je gemak gesteld! In het begin vond ik het best spannend om achter het stuur te kruipen. Maar je wordt erg op je gemak gesteld en na elke les krijg je leerzame feedback. Zo krijg je inzicht en slag je in een keer!!

Yasmine

Geweldig!!!

recensies rijschool de beukelaer

Ik heb altijd fijne lessen gehad. Altijd duidelijke uitleg op wat ik moet verbeteren. Fijne auto en altijd Gezellig.
Dus al met al altijd geweldige lessen gehad.

Justin
0

In 1x geslaagd

recensies rijschool de beukelaer

Ik ben deze week in 1x geslaagd voor mn rijbewijs dankzij rijschool de Beukelaer. De instructies zijn duidelijk en je weet goed waar je aan moet werken om netjes te kunnen rijden.

Danique

Super!!

recensies rijschool de beukelaer

Ik heb altijd hele fijne lessen gehad bij fikret, hij heeft veel geduld en is altijd heel rustig. Hij heeft me echt goed geholpen met de punten waar ik wat zwakker in was en na de les altijd een feedback over de hele route (wat kon beter en waar moet je nog op letten). Het waren hele leerzame en gezellige lessen. Heel erg bedankt!

Neville
0

Toppp

recensies rijschool de beukelaer

Ik heb een faalangst examen gedaan omdat ik last heb van examenstress. Fikret heeft mij door deze angst heen kunnen trekken. Fikret is een erg rustige rijinstructeur die alles goed en duidelijk uitlegt. Ik heb altijd gezellige maar leerzame rijlessen gehad. Echt een aanrader voor mensen die last hebben van faalangst????????

Lieke Staal

SUPER

Hele goeie rijschool fikret heeft super veel geduld en helpt je bij de punten waarbij je het echt nodig hebt echt een hele goeie ervaring en door rijschool de beukelaer in 1x me rijbewijs in de pocket super bedankt voor alles echt een aanrader om hier te lessen!!!!

Sam bakker

Top rijschool!

Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd bij Fikret! Dit ging niet zonder slag of stoot. Hiervoor heb ik al een aantal keer afgereden, waaronder faalangst én staats examen. Dit was bij een andere rijschool en daar heb ik helaas steeds teleurstellingen gehad. Ik wil Fikret heel erg bedanken. Zonder zijn geduld en positieve mindset had ik nooit in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, er was namelijk echt wel wat werk voor nodig. Fikret legt alles rustig en stap voor stap uit, dit heeft mij heel erg geholpen om langzaam weer mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. Ik heb mezelf leren kennen tijdens het autorijden en daarnaast heb ik geleerd om een goede zelfreflectie te kunnen geven. Dit is belangrijk geweest voor eventuele verbeteringen en voor vooruitgang.

Ik ben heel blij dat ik bij rijschool de Beukelaer terecht ben gekomen. Fikret is iemand die alles voor je over heeft en z’n werk serieus neemt. Echt een aanrader voor iedereen!!

Rowan
0

Aanrader!!!

Yes in 1x geslaagd bij rijschool de Beukelaer. Zonder Fikret was het me misschien niet in 1x gelukt. Hij is rustig en legt alles duidelijk uit. Samen hebben we der voor gezorgd dat het me toch is gelukt. Zeker een aanrader!!!

Djeranemo

Super!!

Fikret was altijd in voor een praatje! Gaf duidelijke feedback na elke rijles en daar werkten we dan samen de volgende les aan. Er zijn flexibele lestijden zowel overdag, ‘s avonds als op zaterdag.

Om de allerlaatste puntjes op i te zetten gingen we de zondag (op zijn enige vrije dag) voor het afrijden nog een keertje lessen, waardoor ik de volgende dag met vertrouwen het examen in ging. Hieruit blijkt wel dat de rij-instructeur zich 100% inzet om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het examen gaat.

De inzet van ons beide is vandaag beloond met een rijbewijs in één keer!

Sabine

Aanrader!

Ik heb heel erg fijne lessen gehad, auto was altijd schoon en verzorgd.

Fikret legt alles duidelijk en rustig uit. Wanneer je iets niet begrijpt is het geen probleem voor hem om het nog een keer uit te leggen. Hij zorgt ervoor dat je altijd zelfverzekerd achter het stuur zit!

ZONDER HEM WAS IK NOOIT IN 1 KEER GESLAAGD!

Annick

Uitstekend

Ik ben in 1 keer geslaagd bij rijschool de Beukelaer. Na twee keer gezakt te zijn elders, kwam ik bij Fikret. Er was werk aan de winkel. Systematisch langs de onderdelen, pas als het goed was naar de volgende. Rustgevende methode. De auto is altijd schoon en verzorgd. Fikret is rustig, beheerst, zeer prettig, legt goed uit, geeft je het gevoel dat je het samen gaat doen en op tijd, altijd op tijd. Geeft je vertrouwen wat je nodig hebt en laat je pas een examen doen als je er klaar voor bent, ik was en ben geen talent, maar kan nu wel veilig en vlot rijden, zonder jou was dit niet gelukt, bedankt, het gaat je goed!

Stan

Stan

SUPER!

Toen ik bij Rijschool de Beukelaer, leste vond ik het in begin rijden eng. Hij heeft me er super mee geholpen om daarover heen te komen. Al moet hij iets vaker uitleggen heeft hij nog steeds super veel geduld! Ik ben blij dat ik hier heb gelest en ben super tevreden over de kwaliteit en hoe positief hij de lessen aanpakt. Super bedankt!

Kenda
0

Super

Altijd hele fijne lessen gehad, hij neemt echt de tijd om alles duidelijk en rustig uit te leggen.
Echt een aanrader!
Super bedankt voor de rijlessen.

Kiara Bogaard
0

Goede keuze

Ik was gekomen van een andere rijschool waar ik twee keer was gezakt. Ben hier in een keer geslaagd. De lessen zijn rustig en erg leerzaam. Alles wordt duidelijk uitgelegd waardoor je overal op voorbereid bent. Ook altijd in de les een goede reflectie op de punten die beter konden in de les.

Danny

Top Rijinstructeur

Fijne lessen met een top rijinstructeur.
Instructeur blijft rustig en legt alles goed en duidelijk uit. Er is altijd een goede sfeer in de auto waardoor het ook leuk blijft.
Door deze goede lessen ben ik in één keer geslaagd voor mijn rij-examen en ik zou deze rijschool zeker aanraden!

Maxim

Gezellige en leerzame rijschool!

Een tijdje geleden ben ik hier begonnen met lessen. In een redelijk korte tijd kon ik vaak lessen. Tijdens de lessen gaat alles op het tempo van jou, zo mogelijk dus versneld, maar ook soms iets langzamer. Het is altijd erg gezellig tijdens het rijden en de auto rijdt fijn en is altijd schoon. Door een goede begeleiding in één keer geslaagd.
Ik kan iedereen aanraden om hier te lessen!

Tycho

Kan niet beter!

Naar aanbevelingen van vrienden/vriendinnen om mij heen ben ik bij Rijschool de Beukelaer terecht gekomen. Kon geen betere keus maken. Altijd relaxte en goede lessen gehad, open voor een praatje en zonder hem was ik niet in 1x geslaagd! Leuke auto en altijd schoon, voor mij perfect.

Joshua

Top rijschool!

Ik ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij rijschool de Beukelaer te lessen. In het verleden heb ik gereden bij andere rijscholen waarvan ik dacht dat ik aardig wat ervaring had opgedaan, maar niks was minder waar. Hier heb ik echt geleerd te rijden en heb ik mijn angsten overwonnen.

De auto ziet er altijd heel schoon uit en hij probeert ook altijd rekening met je te houden wat lestijden betreft.

Daarnaast heeft Fikret ook enorm veel geduld, legt alles heel goed uit, bespreekt na elke les de aandachtspunten, is altijd gefocused en zorgt ervoor dat je je altijd op je gemak voelt en dat je vertrouwen blijft houden. Punten die ik zelf heel belangrijk vind als je met een bepaalde angst(en) de auto in stapt.

Ondanks de gezelligheid in de auto is het een serieuze rij instructeur en weet met vele situaties om te gaan.

Ik wil deze rijschool zeker bij iedereen aanbevelen. Dankzij hem ben ik geslaagd voor mijn examen!

Dominique

Super rijschool!

Altijd fijne lessen gehad, er word veel aandacht besteed aan de punten die je moeilijk vind, met goede uitleg over situaties en aan het einde van elke les duidelijke feedback. De rij instructeur Is altijd erg gezellig en heeft heel veel geduld. De les auto is altijd netjes, zeker een aanrader dus!

Sophie

Beste rijinstructeur!

Top rijschool, met een rijinstructeur die oprecht geeft om zijn leerlingen. Fikret heeft mij echt geleerd hoe ik moet auto rijden. Naast de goede duidelijke uitleg, heldere situatie beschrijvingen en glasheldere feedback was het ook altijd gezellig met hem in de auto. Fikret is een topinstructeur die zijn vak serieus neemt en echt begrijpt hoe hij les moet geven. Bovendien rijden we in een super dikke, altijd schone, auto die echt lekker rijdt en zien we er nog eens super cool uit. Ik heb mijn rijbewijs in rap tempo gehaald en zou rijschool de Beukelaer aan iedereen aanraden!

Rychon

Geslaagd!!!

Geachte lezers,
Ik heb een pakket van 20uur genomen en heb vandaag mijn praktijk examen gehad waarvoor ik in 1x ben voor geslaagd dankzij de lessen waar je u tegen zegt,bij rijschool de Beukelaer wordt een pakket samen gesteld die echt bij je past dus je betaald nooit teveel. De betreffende rijinstructeur is niet alleen je docent maar ook een vriend die ik zeker niet snel wil en zal vergeten TOP ervaring opdoen doe je zeker bij rijschool de Beukelaer.
In 1x geslaagd!!

Hicham loucif

Echte aanrader

Ik was erg bang om te gaan rijden, maar de rij-instructeur heeft mij vanaf het begin op mijn gemak gesteld. Alles werd duidelijk uitgelegd en aan het einde van elke les werden alle aandachtspunten nog een keer besproken zodat je wist waar je aan moest werken. De rij- instructeur blijft altijd rustig en is gezellig om mee in de auto te zitten. Ondanks mijn angst ben ik toch in één keer geslaagd. Een echte aanrader dus!!

Dana

Top rijschool!

Alles wordt heel rustig en duidelijk uitgelegd. En als iets niet duidelijk is dan word het herhaalt tot het wel duidelijk is. Fikret is niet alleen een hele goed instructeur, maar ook nog een heel fijn persoon om mee in de auto te zitten. Aan het eind van de les worden de aandachtspunten altijd besproken, hierdoor wist ik waar ik op moest letten zodat ik het volgende keer wel goed deed. Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald en zou deze rijschool ook zeer zeker aan iedereen kunnen aanraden.

Roan

Goede kalme rij-instructeur

recensies rijschool de beukelaer

Goede kalme rij-instructeur die je door de duidelijke instructies opleidt tot een volwaardig autobestuurder. Hij neemt zijn werk serieus maar is altijd in voor een praatje. De lesauto is een betrouwbare Golf 7 en altijd schoon.

Niek

Echte aanrader

Goede rijschool, hele aardige instructeur die je altijd op je gemak stelt. Lessen en uitleg altijd heel duidelijk. Auto is top, Lestijden zijn super flexibel en hij probeert altijd tijd voor je vrij te maken. Bovendien valt er altijd een goed gesprek te voeren wat zorgt voor leuke lessen ! Zeker aan te raden

Pim

Fijne ervaring

Fijne rijschool, de instructeur legt alles duidelijk en stapsgewijs uit. Verder vond ik het altijd fijn dat er aan het eind van elke les aandachtspunten wordt besproken. Ook heeft de instructeur mij tips gegeven voor mijn zenuwen, waardoor ik met meer zelfvertouwen mijn rijexamen ging afleggen.

Kortom, een echte aanrader!

deedagh

Top rijschool!

Top rijschool, altijd een nette lesauto en een instructeur die rustig, duidelijk & gezellig is en zorgt voor een goede en ontspannen sfeer. Altijd met veel plezier en een goed gevoel mij lessen gevolgd. Ook maakt de instructeur tijd voor je vrij op zijn vrije dag als het nodig is. hier door heb ik in mijn laatste les een goedgevoel kunnen opbouwen voor het examen.

zeker een aanrader!

Thijs

Super Rijschool

Goede communicatie! Alles word goed uitgelegd en je goed geleerd. In een keer geslaagd voor mijn rij-examen dus zeker aan te raden.

Sergio

Aanrader

Een hele aardige vriendelijke rijschoolhouder. Hij is altijd op tijd en hij is zeer flexibele in zijn les tijden. Ik geniet van elke les en hij zorgt ook voor een relaxte sfeer tijdens het lessen en is heel duidelijk in zijn uitleg. Ik raad iedereen om te komen lessen bij deze rijschool

Suzanne

Rustige rij-instructeur

Zeer rustige rijinstructeur. Geeft duidelijk les en geeft mij het gevoel dat ik fouten mag maken. Einde van de les wordt alles netjes nabesproken en de verbeterpunten aangegeven.

Kamil

Goede rijschool

Rijschool de Beukelaer is een goede rij school. goede instructeur die rustig en correct uitleg geeft. Ik raad je zeker aan om hier te gaan lessen!

Mario

Aanrader

Ik heb maar 6 uurtjes les gehad bij rijschool de Beukelaer maar in deze korte tijd heeft de instructeur mij enorm geholpen om de puntjes op de i te zetten. Door een zeer goede en rustige uitleg heb ik veel geleerd en heb ik het examen in één keer gehaald.

Rijschool de Beukelaer zou ik aan iedereen aanraden om daar zijn of haar rijbewijs te halen. Mijn complimenten aan de instructeur en succes in de toekomst. Nogmaals bedankt.

Ricardo

Top

Rijden was voor mij een grote uitdaging, omdat ik nog al zenuwachtig was en totaal geen inzicht had, maar gedurende de rijlessen werd er genoeg aandacht besteed aan beide deze dingen. Elke les was er een korte reflectie op wat er goed ging en wat nog verbetering nodig had. Dit was voor mij belangrijk om zo mijn zelfvertrouwen omhoog te halen en dit heeft mijn rij-instructeur zeer goed gedaan. Voor mijn laatste examen werd er zelfs op zijn vrije dag een les ingepland. Dit laat zien dat er bij Rijschool de Beukelaer goed persoonlijk naar je word gekeken en dat de lessen op maat worden gegeven, top! Ik raad rijschool de Beukelaer bij iedereen aan die wilt leren om vlot, veilig en zelfstandig te rijden!

Emilio

Spontaan en aardig

Een specialist als het om les geven gaat, altijd duidelijk met uitleggen en als het te moeilijk is laat hij het zelf zien hoe het moet, noemt de punten waar je aan moet werken maar noemt ook de plus punten wat goed gaat, en maakt tijd voor je vrij, een spontane en aardige rijschoolhouder!

Soufyan

Relaxte Sfeer

Ik heb al 23 jaar mijn rijbewijs maar durfde niet zelf te rijden. Rijschool De Beukelaer heeft mij stap voor stap begeleid hierin. Elke stap verder werd pas gemaakt als ik aangaf er aan toe te zijn. Heel relaxte sfeer tijdens de lessen, kalme en duidelijke instructie. Bijzondere verrichtingen worden voorgedaan. Lastige situaties duidelijk uitgetekend. Inmiddels zijn de eerste zelfstandige kilometers gemaakt !

Erlinda

Goede ervaring

Ik heb een zeer goede ervaring gehad met de rijschool. De instructeur is heel rustig en geeft de leerling een goed gevoel tijdens de lessen. De instructies zijn ook erg duidelijk en worden vooraf gedemonstreerd zodat je weet wat er stap voor stap precies gedaan moet worden. Op de lesauto is ook zeker niets aan te merken, het is erg makkelijk om aan te wennen en heeft alles erop en eraan.

Kort samengevat: zeker een aanrader, top instructeur en lesauto.

Ralph

Een aanrader

Ik ben heel erg tevreden over de instructeur en zijn werkwijze, ik voel mij erg op mijn gemak tijdens de rijlessen. Ook is hij erg flexibel in de tijden, meerdere lessen per week is ook mogelijk!

Ik vind de lesauto ook top, de Golf 7 is een comfortabele auto met alles er op en er aan.

Een aanrader dus!

Iliana

Top rijschool

Ik ben tevreden met de rijlessen. De rust werd goed bewaard door de rij-instructeur waardoor de lessen makkelijk te volgen waren. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald het is een top rijschool!!!

Timothy

Heeft u vragen of wilt u een proefles? Wij zijn altijd bereikbaar op 0653479191

Call Now Button