VEELGESTELDE VRAGEN

Alles over het lessen!

 • Is de tussentijdse toets wat voor mij?
  Jazeker, wij adviseren dit graag bij onze leerlingen. De kans van slagen is hierdoor aanzienlijk hoger. Je weet hierdoor hoe het is om te rijden met een examinator naast je en kan nog eens vrijstelling halen voor je bijzondere verrichtingen. 2 vliegen in 1 klap!
 • Hoe geven jullie les?
  Beleef een unieke rijles ervaring! Tijdens de praktijkles wordt er met een camerasysteem de hele rijles opgenomen. Met dit systeem kunnen de beelden direct afgespeeld worden om zo de instructeur de mogelijkheid te geven om de verkeerssituatie op het gepaste moment achteraf compleet met de leerling te herbeleven.
  Wij geven les op het niveau van de leerling. Dit betekent dat wij de les aanpassen op jou! Alle vorderingen worden genoteerd op de leskaart die je van ons krijgt. Zo weten wij beide wat we moeten behandelen. Alles word in stappen uitgelegd en beoefend door jou. Wij zijn dus niet alleen de instructeur, maar ook coach en mentor in één.
 • Hoe kan ik een proefles inplannen?
  Je kan voor het inplannen van een proefles het beste telefonisch contact opnemen met ons of een Whatsapp bericht sturen. Een proefles is vrijblijvend en je zit nergens aan vast.
 • Wat moet ik me voorstellen bij een proefles? 

  Bij een proefles komt de instructeur jou thuis ophalen. Indien gewenst neemt de instructeur jou mee naar een rustig plekje. De instructeur legt jou de nodige dingen uit waarna jij zelf achter het stuur plaats neemt en gaat rijden onder begeleiding van de instructeur. Na de proefles krijg je van je instructeur een advies mee voor de eventuele vervolg opleiding.

 • Is de proefles gratis?

  Ja, de proefles is gratis bij ons zodra je een pakket afneemt! Wat houdt dit in: u betaald vooraf €35,00 voor de proefles en zodra u komt lessen word dit verrekend in het pakket.

 • Wanneer mag ik op examen?

  Zodra je bijna alle vaardigheden beheerst zal de rij-instructeur aangeven dat je er klaar voor bent voor het examen. Op dat moment wordt het examen ingepland, dit gaat uiteraard samen in overleg met jou.

 • Ik heb rijangst/faalangst, wat nu?

  Wanneer je last hebt van faalangst of rijangst kan de stap tot het nemen van rijlessen erg groot zijn. Wij adviseren dit dan ook aan te geven tijdens je proefles. Je instructeur is hier dan direct van op de hoogte en kan er voor zorgen dat jij in een prettige omgeving en met de juiste hulp toch succesvol aan je rijopleiding kunt beginnen!

 • Hoeveel uur rijles heb ik ongeveer nodig?
  Het gemiddeld aantal rijlessen dat een leerling nodig heeft is per persoon natuurlijk verschillend. Dit heeft met verschillende factoren te maken. Wij geven per persoon een passend advies.
 • Hoelang duurt een les?

  De eerste aantal lessen bestaat uit 60 minuten. Nadat we verder zijn in de rijopleiding lessen we 90 minuten en dat is in het oefen/examen gebied ’t Gooi.

 • Kan ik ook in termijnen betalen?

  Jazeker, als u het prettig vindt kunt u hier zeker gebruik van maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Vraag naar onze algemene voorwaarden.