Betalen in termijnen is mogelijk! Gratis proefles! Profiteer nu!

Met onze producten ga jij slagen!

Wanneer je je autorijbewijs (oftewel rijbewijs B) wilt halen moet je eerst je theorie examen halen bij het cbr. Je kan via ons een theorieboek, cd-rom met oefenvragen kopen om je voor te bereiden op het theorie examen. Het is verstandig om, voordat je begint met praktijk rijlessen bij een rijschool, je theorie examen behaald te hebben zodat je daarna volledig kan concentreren op de praktijk.

Je auto theorie examen leg je af bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). In 2015 zijn de theorie-examens ‘nieuwe stijl’ ingevoerd. Als je examen voor je auto theorie wil doen kan je dit zelf regelen. Kijk op deze pagina voor uitleg over het aanvragen van het auto theorie examen.

Voordat je naar het cbr gaat om je auto theorie examen te maken moet je natuurlijk goed op het examen voorbereiden. Je zal de verkeerstheorie voor de auto moeten leren, de verkeersborden oefenen en veel oefenvragen moeten maken. Door oefenvragen auto theorie te maken raak je alvast gewend aan de vragen zoals je die ook bij het cbr krijgt.
theorieboek rijschool de beukelaer
Bestel nu je theorieboek via Rijschool de Beukelaer
Deze nieuwste versie van het verkeerstheorie boek voor de personenauto is bijgewerkt met de laatste wijzigingen in de verkeerswetgeving en examens, zoals snelheid, gevaarherkenning, belijning en auto te water. In dit boek vind je dus de volledige informatie die je nodig hebt om te slagen voor het CBR theorie-examen voor de auto.

Het boek bevat ook veel foto's, tekeningen en samenvattingen die het geheel ondersteunen. Hierdoor ga je sneller door de stof heen en ben je goed voorbereid op het theorie-examen.
praktijkboek rijschool de beukelaer
Bestel nu je praktijkboek via Rijschool de Beukelaer
Het ideale boek ter voorbereiding op de praktijklessen. Met handige tips om als beginnende bestuurder de eerste lessen vlotter door te komen
cdrom rijschool de beukelaer
Bestel nu je CD-rom examen traning via Rijschool de Beukelaer
De ideale voorbereiding op het theorie-examen voor rijbewijs B van het CBR. De vragen in de examens worden op dezelfde manier gepresenteerd als op het CBR examen.

Over het product
De ideale voorbereiding op het theorie-examen voor rijbewijs B van het CBR. De vragen in de examens worden op dezelfde manier gepresenteerd als op het CBR examen.

De CD ROM bevat:
- Simulatie van 10 CBR-examens
- ABC-vragen, open vragen en ja/nee-vragen
- Inclusief gevaarherkenning
- Vragen oefenen per examenonderdeel
- Uitslag en motivatie
- Interactieve voorrangssituaties
oefenboek rijschool de beukelaer
Bestel nu je oefenboek via Rijschool de Beukelaer
De ideale voorbereiding op het theorie examen van de personenauto. In dit boek staan de nieuwste examens volledig volgens de indeling van het CBR, inclusief gevaarherkenning.

Over het product
De ideale voorbereiding op het theorie examen van de personenauto. Aanvullend met Het Theorieboek, is dit alles wat u nodig heeft om te kunnen slagen! In dit boek staan de nieuwste examens volledig volgens de indeling van het CBR, inclusief gevaarherkenning!

Dit boek bevat 1020 oefenvragen, verdeeld over een aantal examens. Elk examen bevatten vragen die zijn opgedeeld in vragen over gevaarherkenning, wet- en regelkennis en verkeersinzicht.
KRASKAART THEORIE ONLINE
Bestel nu je kraskaart theorie online B via Rijschool de Beukelaer
Kraskaart met inloggegevens voor 3D Theorie waar u 4 maanden onbeperkt mee kan leren en oefenen.

Fraaie cadeauverpakking met daarin een full color geplastificeerde kaart, voorzien van een kraslaag met daaronder een unieke aanmeldcode.

3D Theorie omvat het gehele theorieboek (volledig ingesproken), maar dan niet als tekst maar volledig uitgewerkt in foto's, filmpjes en 3D animaties.

Naast de theorie bevat 3D Theorie ook
10 CBR gesimuleerde examens van ieder 65 vragen
8 Hoofdstuk tentamens van ieder 25 vragen
Compleet geanimeerde praktijkbegeleiding
3D Interactieve Voorrangssituaties
PRIJSLIJST PRIJS
Theorieboek personenauto €25,00
Oefenboek personenauto €25,00
Examentraining CD-rom €20,00
Rijles praktijkboek personenauto €20,00
Kraskaart theorie online B €30,00
Theorie cursus* €135,00
* Theorie cursus
Gespecialiseerde leraar
Unieke lesmethode
Binnen 1 dag je theorie
97% garantie
Inclusief CBR-examen

Bestelformulier

TheorieboekOefenboekExamentraining CD-romPraktijkboekKraskaartTheorie cursus