Waar/Wanneer zijn de rijlessen?

Ons werkgebied is in Almere en in ‘t Gooi. Bij je thuis, op je werk of op school halen is geen probleem. In de avonden en het weekeind wordt er ook gewoon gereden.

  Wat houdt die gratis intake in?

Wat houdt die gratis intake in? Op de afgesproken datum en tijd zullen wij je ophalen en tijdens deze intake zal er zoveel mogelijk beoordeelt worden op welk niveau je zit. De intake les is geheel gratis en vrijblijvend.

  Hoe begin ik met een rijles?

Hiervoor kun je contact met de rijschool opnemen door te bellen naar nummer 06 53 47 91 91. Wij zullen dan een afspraak maken voor een gratis intake. Mailen mag ook, dan bellen we je meteen terug.

RIJOPLEIDING IN STAPPEN (RIS)

In deze rijopleiding leert de leerling stap-voor-stap autorijden. Met deze moderne rijopleiding wordt de leerling beter voorbereid op deelname aan het verkeer!

Streven van RIS

Beter voorbereiden op je examen zodat je een grotere kans op slagen heb in zo'n kort mogelijke periode. Dit wordt bereikt door je kennis, kunde en vaardigheden op een leuke en vlotte manier aan te leren.

RIS opbouw

RIS bestaat uit 4 modules. Iedere module wordt afgelsoten met een toets waaruit bepaald wordt of je alle kennis en vaardigheden bezit die bij het niveau van de module behoren.

RIS instructeur

De rijopleiding word begeleid door een gecertificeerde instructeur met een RIS-indentificatiepas. Hier mag je altijd om vragen.

De praktijk

Door al deze stappen beleeft de leerling een prettige, veilige en aangename les ervaring.

ris banner

HEEFT U VRAGEN? ALTIJD BEREIKBAAR OP: 06 53 47 91 91