WELKOM BIJ RIJSCHOOL DE BEUKELAER

Wilt u ook op een leuke, maar toch gedegen manier rijles krijgen? Bij Rijschool de Beukelaer bent u aan het juiste adres!

Les geven is onze passie waardoor wij altijd zeer gemotiveerd zijn in het les geven. Wij bieden een zeer rustige rijinstructeur aan die duidelijk les en instructies geeft. Die tevens in elke situatie rustig en kalm blijft. Dit zorgt voor een prettig lesklimaat waardoor u meer rijplezier ervaart tijdens het lessen.

Hoe wordt er les gegeven?

Er wordt les gegeven met een duidelijke uitleg. Vervolgens zal er aan de hand van een demonstratie de les worden uitgelegd door onze instructeur en vervolgens wordt het besproken en gaat de leerling alles stap voor stap uitvoeren.Tot slot wordt u getoetst. Wij zijn dus niet alleen de instructeur, maar ook coach en mentor in één.

Wanneer zijn wij beschikbaar?

Wij zijn flexibel in tijden en u kunt meerdere keren in de week komen lessen bij ons.

Wilt u ook lessen in een high tech auto?

Wij geven les in een nieuwe Mercedes A-klasse met diverse opties! Onze auto is altijd schoon en ruikt fris!
faalangst

FAALANGST

Vaak wordt hier geen aandacht aanbesteed, maar komt het toch dagelijks voor in de praktijk. Ook hier bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt stapsgewijs begeleid zodat u goed wordt voorbereid op het rijexamen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden!
rijangst

RIJANGST

Bent u bang om te rijden en vind u het allemaal erg spannend? U wordt stap voor stap begeleid om uiteindelijk alleen en zelfstandig te kunnen rijden. Met een gesprek en een traject die wordt gevolgd hoeft u zich geen zorgen te maken dat wij iets verwachten waar u nog niet klaar voor bent. Wij stellen u in de gelegenheid om zelf u eigen tempo te bepalen. Ook hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

AD(H)D, ASS of een cognitieve beperking

Rijschool de Beukelaer is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met AD(H)D, ASS of een cognitieve beperking.

Leerlingen met AD(H)D of autisme hebben doorgaans meer moeite met het halen van een rijbewijs, omdat het informatieverwerkingsproces anders verloopt. Tijdens het rijden zijn er veel prikkels en hier kunnen deze speciale leerlingen impulsief op reageren.

Met de juiste begeleiding is het voor deze leerlingen gelukkig ook mogelijk om een rijbewijs te halen! Rijschool de Beukelaer zorgt voor extra structuur, rust en duidelijkheid voor de leerling die dit nodig heeft. Wij kijken naar mogelijkheden en stemmen de rijlessen op de leerling af.

BETER DAN GOED, RIJSCHOOL DE BEUKELAER, VERTROUWD & VOORDELIG

kop 1 rijschool de beukelaer

VOORDELIG

We bieden aantrekkelijke prijzen en je kunt rekenen op ervaren rij-instructeurs.
gratis proefles rijschool de beukelaer

GRATIS PROEFLES

Het behalen van je rijbewijs is kostbaar maar wel een investering voor het leven!
homepage kop 3 cbr

CBR

Leerling wordt begeleid conform de eisen van het CBR waar wij zijn aangesloten.
homepage kop 4 geslaagd

GESLAAGD

Rijschool de Beukelaer heeft één van de hoogste slagingspercentages in Almere. Wij streven ernaar om dit altijd zo hoog mogelijk te behouden.